28. lokakuuta 2014

Back In Business?

Anteeksi pitkästä tauosta. Noin kolme kuukautta on pitkä aika, mutta kun miettii että milloin viimmeksi postasin kuvia omista nukeistani - siitä on jo jotain kuusi kuukautta! Kolme viimmeistä postaustahan ovat olleet "suunnitelmia" sekä haaste. Nyt kuitenkin oon saanut Waynen ja Raynen kondikseen, Sugary, Mellu & Emily on ok - niinkun on kokoaika ollutkin. Vivillä ja Amberilla on valitettavasti kaulat katki mutta se ei näiltä neitosilta ottanut pois mahdollisuutta päästä kuvatarinaan!

Oon pahoillani jos kuvatarina on vähän tönkkö, mut en oikeen osaa tehä näistä kuvatarinoista kauheen luontevia. x_x Sori.


KT - Menneisyyden salaisuudet

kertoja

Nuket ovat viettämässä normaalia päivää.

Amber ja Wayne keskustelevat...

... ja Vivianna ja Emily osallistuvat kumpikin omalla tavallaan; seuraamalla vierestä. Emilyhän nyt on yleisesti melko ujo mutta muistattekohan mikä saattaisi olla Vivin syy? :D Psst, alkaa kirjaimella W.

Vivianna näkee oudon henkilön tulevan nurkan takaa
Vivianna: Ömm.. Kuka t-

Rayne: Hello Ladies and... umm.. Wayne, mikä sun vaatteitas vaivaa?

Kaikki katsahtavat henkilöön Waynen oikealla puolella.

Amber: Öm, kuka sä oot?

Rayne: Hmh... Nimeni on Rayne Alex Walker ja olen Waynen veli.


Rayne: Ei mikään ihme että olette hämmästyneitä... Wayne on varmaan kertonut musta paljon kaikkee. c;

Wayne: Itseasias... Ne ei oo koskaa kuullukkaan susta.

Amber: Hmph. Wayne eiks nii et se valehtelee? Teillähän on iha eri sukunimetki!

*Le kaulan rapsutus*
Emily: Öm, Amber... Oon eläny tääl aika kauan - ja en tiiä susta, mut mä en ainakaa oo koskaa kuullu Waynen sukunimee. Enkä kyl toistakaa nimee jos sillä semmonen on.

Vivianna: Hehh.. Sama tääl.

Amber: Omg totta! En ees tiiä mun poikaystävän sukunimee!

Wayne: Sori Amber... Ei mulle vaa oo tullu mitää syytä kertoo. Oon Wayne Dylan Walker.

Wayne: Hauska tutustua, heh.


*Myöhemmin*


Emily: Joten, Wayne. Nimijutun jotenki viä ymmärtää, mutta miks et oo koskaan kertonu Raynestä - sun omasta veljestä?

Wayne: Noh, mun elämä oli silloin nii erilaista. Kai mä vaa halusin.. *köh*, unohtaa kaiken sen..

Rayne: Erilaista? Wayne - meiän elämä oli täydellistä! Meiän elämä oli.. Tyttöjä ja asei...

Rayne: Wayne!? Mis sun asees on?!

Wayne: Kotona. Miks mä sitä mukanani kantaisin?

Rayne: Um, koska aseet on meiän elämän tarkotus? Miks ihmeessä luopuisit siitä? Ne oli sulle - JA MULLE - henki ja elämä!

Wayne: Mä luovuin siitä Amberin takia. Enkä todellakaan kadu hetkeekään.
Vivianna: Pyh.. ;c

Amber: Aaw, Wayne. ^.^

Rayne: ...... Soittakaa ambulanssi, Waynel ei oo ny kaikki okei..


Rayne: Mutta tytöt ei mitään hätää. kaikki järjestyy.. Ehkä. ö.ö


*Myöhemmin*

Vivianna ja Emily ovat häipyneet ja jäljelle ovat jääneet vain Amber, Wayne ja Rayne.

Rayne: No, tällästäkö sun elämä nykyään on, velikulta? Tylsää parisuhde-elämää..

Wayne: Eh, no ehkä parisuhde-elämää, mutta kaukana tylsästä.

Sugary ja Melissa ilmestyvät.
Sugary: Moi Amber, moi Wayne, moi outo hyypiö!

Rayne katsahtaa tyttöjen suuntaan.
Rayne: Älkää vaan sanoko et nää on jonku teiniraskauden aiheuttamia kersoja...

*Maahan lysähdys*
Sugary: No ei todellakaan olla! Amber on mun sisko ja se on sellanen epäonnistuja elämässään et vaikka se yrittäiski saada "kersoja" nii se ei ikinä onnistuis!

...The End :D


Faktoja:
- Mua pelottaa et noi kertojan osuudet oli jotenki super ärsyttäviä.
- Vivi oli oikee maanvaiva eikä sen pää pysyny ollenkaa pystyssä.
- Amberin pää taasen ei lähteny kertaakaan pois vaikken ees nähny vaivaa ton teippihötskän laittamiseen.
- Waynen ja Raynen päät on molemmat  eri värisiä ku niiden obitsukehot ja se on vähä häiritsevää.
- En osannu asetella Raynee joten se on super tönkkö iha koko ajan.
- Omasta mielestäni kuvien laatu pysyy iha hyvänä alusta loppuun.
- Sukunimi "Walker" kuulosti jotenki sotilaalliselta ja upeelta ja toivon etten saa siitä kauheesti arvosteluja koska onhan se ehkä vähä outo.
- Mä harkitsin ehkä sekunnin ihan tosissani sukunimee "Payne", kunnes tajusin miten urpolta "Wayne Payne" ja "Rayne Payne" kuulostais.
- Olin jo alottanu tän kuvatarinan kunnes otin läppärin esiin ja menin johki sivulle eka kattoon pojille sukunimee ja sen jälkeen etin niille toiset nimet.
- Eka Rayne oli Rayne Dylan mut sit Wayne Dylan kuulosti paremmalta, samoin Rayne Alex kuulosti paremmalta ku Wayne Alex.
- Olisin halunnu jommalle kummalle toiseks nimeks nimen Colin tai Alexander koska ne kuulostaa jotenki super hienostuneilta mut ei noist oikee kumpikaa sopinu. Alexander koska se oli nii pitkä verrattuna Rayneen, Wayneen & Walkeriin. Lyhennys "Alex" oli siis aika neronleimaus. Colin ei sopinu... Koska se ei vaa jotenki sopinu. xD
- Raynen stock asu on järkyttävä. Sen kengät on aivan liian suuret obitsukropalle. Sen toi asevyöhötskä tippu kokoajan ja sen hanskat liusu sillee et sen paukut lähti niist pikkusist "peukkurei'ist" pois. Sen housutki on super isot ja neki valuu. Sen takissa noiden valkosien nauhojen päällä oli viä sellaset toiset valkoset nauhat kiinni mutku otin sen pois mun kaapista, jossa se oli ollut kuukausia koskemattomana - ne nauhat oli iha irti mutta onneks niiden alla oli viä toiset nauhat? Raynel oli sellanen kauhee kaulakorusekasorto siin paidas kii ja lopulta päädyin irrottaa sen ja laitoin ne muut pois ja jätin vaan ton armeijalappuhötskän sille.
- Omg mul on 7 nukkee? :O
- Ulkoasu on supervanha ja toivon et saan sen vaihdettuu mahdollisimman pian.
- Mul oli ennen 121 lukijaa, sit yhes vaihees tän tauon aikana 119 lukijaa mut ny niit on taas 121? Yay c:

- Lopussa yritin kuvata shoottia mut siitä ei vaan tullu yhtään mitään.


Sugary kaatu tästä kokoajan taakseppäin ja se oli hyvin hermoja raastavaa.


Melissan hiukset on ärsyttävästi.

Tein noi toisen kengän nauhat ite koska toi alkuperänen lähti enkä saanu takas jote tein ne ite eikä siin itseasias menny kauaa aikaa. Se näyttää sitäpaitsi ihan söpöltä joten mua ei sinäänsä harmita et ne nauhat on tollaset. :D

Wayne oli ainut joka pysty istuun tossa. Sugary ei pystyny, eikä Mellu. En oo varma koitinks saada Amberin siihe? :D

Wayne on söpis ja mietin jos hankkisin tollasen samanlaisen mut punasen peruukin Raynelle koska siit tuis aika söpis kans. :D


Ja siis en aio lopettaa nukkeilua vaik sellasia mietteitä on joskus mielessä pyöriny. Ja jos lopettaisin, en varmaa myis mun nukkeja. Niistä ei kuitenkaa saa takas läheskään sitä hintaa mitä niihin on tuhlannu ja niissä on tunnearvoo ja kaikkee joten en varmaa pystyis myymää niit. Oon ny nähny nii monen nukkeilijan lopettavan et olin vaa sillee NOT ME ja rupesin kuvaan. xD

Sit btw tein tänne blogiin sen tunniste homman ja laitoin jokaseen vanhaan postaukseen niit tunnisteit et voitte sitte mennä toho etusivulle ja sielt sivusta painaa vaikka Melissa nii näätte kaikki postaukset missä Mellu on c: Selitän täs viä muutaman noista tunnisteista.

Kamera
= Jos hankin uuden kameran tai saan uuden objektin nii laitan tän tunnisteen.

Muokkauksia
= Jos oon muokannu ylipaljon jotai kuvia iha vaan muokkaamisen ilosta, tai jos oon muokannu niihin kuviin esim nuken nimen.

Mökillä
= Jos postaus on tehty meiän mökillä. Tää ihan vaan sen takia jos joku haluu löytää esim kivoja ulkona tehtyjä postauksia nii niitä teen usein mökillä ollessa.

Saapumistarina
= Jos postaus sisältää jonkun nuken saapumistarinan. (Esim tähän tulee tunniste Saapumistarina koska tää ny oli tavallaa Raynen :D )

Shootti
= Käytän tätä ehkä pikkasen väärin koska laitan ton vähä joka postaukseen missä on kuvia nukeista, mutta ei kuvatarinan tai musashootin yhteydessä. Ehkä te kumminki kestätte sen. :D

Suunnitelmia
= Nukkesuunnitelmia, tilaus-suunnitelmia, höpöttelyä nukeista joita oon joskus halunnu tai haluun nyt vaikka ei oiskaan iha suunnitelmissa.

Uusia nukkekamoja
= No uusi nukke tunniste on varmaan aika selvä (oon saanu uuden nuken), ja todennäkösesti tää uusia nukkekamojakin. (Oon saanu nukeille esim peruukin, obitsun, vaatteita, kenkii ymsyms.)


Lisäks sanoisin viä sen et tua tunnisteis on ärsyttävää se et ku koittaa laittaa hiiren sen tunnisteen päälle nii se rupee lagaa sillee vammasesti sen takii et ne kirjaimet laajentuu ku laittaa hiiren linkin päälle. Oon siis aiemmin tehny sellasen muutoksen tähä blogiin. Koitan kuitenki saada sen pois. :d

Eipä tälläkertaa muuta. Tiiän jo mitä seuraavaan postinkiin tulee ja kuvat on jo otettu ymsyms joten palaillaan toivottavasti pian! <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wayne on hirvee! :P

Saltzu Pöö kirjoitti...

Ouuu snap nyt kyllä loukkas kamalasti! :(

Routa Nurmela kirjoitti...

Ihana rakastan lukee sun blgii<3