7. maaliskuuta 2014

I adore Mellu

Helou! ^^ No emmäny sentäs mut oon täs miettiny myyväni Raynen ja Vivin ja Emilyn. Ainaski. Mut en sit tiiä mitä teen~ En rupee ny pyyteleen anteeks tai selitteleen tätä "postaustaukoa" koska totuus on se et en oo koskenukkaa nukkeihini viimmepostauksen jälkeen, ennen tätä päivää. Viime postauksessa selitin jo kuinka mua rasittaa nykyää koko nuket suurimman osan ajasta. Ny saatte kumminki kuvia mellusta ja TOIVON SYVÄSTI että tykkäätte niistä koska nyt ku kerranki sain inspiksen hakee ton nukkeloisen sieltä kaapista, pukee se ja vielä kuvatakki sitä nii toivon että ei tuu ainakaa mitää turhanpäivästä haukkumista, rakentava palautehan on silti aina tervetulletta.


Joo oon sit taas sensuoroinu välillä itteni Mellun tai sit Mellun "nallesilmistä"-

Jos tulee jotai valittamista siitä et Mellun hiukset sojottaa/on kasvoilla yms nii sanon puolustukseni niin että TIEDÄN SEN, ja se oliki se aihe mikä mua vaivaa Mellussa, et noi hiukset ei pysy hyvin.
Sit toisekseen se että jos nää Mellun asennot nyt oli taas jotenki super epäluontevia teiän mielestä, nii sanon et yritän olla erilainen ja kokeilla vähän muutakin kun sitä että miten ihminen istuis tai seisois.

Muttajoo, viä tästä uudesta ulkoasusta että MITÄS TYKKÄÄTTE? :D Inspiraatiohan tuli selkeesti uudesta bannerista ja bannerissa olevasta Mellun nallehatusta. Ulkoasusta tuli paaaaljon erilaisempi mitä luulin, mutta toivottavasti te tykkäätte koska ite kyä tyksin ja kyllähän se tollanen ihan keväinen piristys on. ;D

Kiitos kun luit/katsoit (:

5 kommenttia:

J.L :) kirjoitti...

Ihana Mellu C:!

Iida kirjoitti...

Awws, Mellu on tosi sulonen >u<

Lin J kirjoitti...

Mellu on sulonen ja ulkoasu on ihana ♥

prettylittlesweethearts.blogspot.fi

Maija kirjoitti...

Somia ja hienoja kuvia Mellusta ja ihana kuvanlaatu. Oisin kiinnostunut Emilysta, jos myyt. :3

Saltzu Pöö kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja Mellu kiittää :D