25. maaliskuuta 2014

Em ja Sugga kevät-tunnelmissa

Kuvailin lauantaina Emilyä ja Sugarya, enjoy. :D
(Jajoo otsikko on vähä mitä on..)
Emilyn peruukki on ehkä kiukan huonossa kunnossa mut en ainakaa lähiaikoina oo aatellu tilaavani mitään..


Siinähän ne oli. Sanokaa toki mikä oli lemppri ja KOMMENTOIKAA hyvät ihmiset. :] Varsinki nois ulkokuvissa Emilyn otsatukka on vähä ylivalottunu, mut en halunnu poistaa iha jokasta ulkokuvaa. Tosin siis eka olin taas parvekkeella mut sit valastus oli jotenki hölmö ja tuuli hirveesti jote päätin mennä sisälle ja valittin sitte kuvauspaikaks tän olohuoneessa olevan hyllyn edustan, koska en oo siinä koskaa kuvannu. Iha tyytyväinen oon tuloksiin, toivottavasti tekin. :D
Moidoo<3

7 kommenttia:

tintti kirjoitti...

waaah miten söpöjä kuvia ^__^ ♥ em ja sugary ovat niin sulosia palleroita :3

Iida kirjoitti...

Awws ihania kuvia ihanista neideistä n___n

PelokasP kirjoitti...

Aws Em on söpö♥

Ethän myy ketää nukkees? : (

Saltzu Pöö kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja Emily & Sugary kiittää :D

PelokasP; En oo varma myynkö. :/ Tuntuu vaan et noiden Pullippien se ruuvi sielt kaulatapin sisältä katkee kokoajan ja jos tätä ongelmaa ei esiinny muilla, ilmeisesti laitan sen jotenkin väärin tai sitten en vaan osaa käsitellä Pullippien päitä tarpeeks varosvasti. Mutta mikä ikinä ny syynä sitten olikaan, tää kaulatappijuttu ajaa mut hulluks, ja koska tätä ei koskaan tapahdu Daleilla, olis vaan helpompaa myydä Pullipit (ainakin Emily ja ehkä jopa Vivi) ja ruveta kuvaamaan pelkästään Daleja.

Sitte Waynesta en tiiä koska yhes vaihees siitä sai niiiiiin hyviä kuvia ja kaikkee mut sitte ny en saa sen obitsuu kiinni eikä mulla oo hajuakaa mistä kyseinen asia johtuu.. Raynellä sama juttu. Avasin siis Waynen obitsun nähdäkseni et miten oon laittanu sen kiinni, ni saisin sit Raynenki obitsun kuntoon mut sit ku avasin Waynen obitsun ni en saakkaa enää takas kiinni? ._. Kaiken lisäks tää Raynen kasvo-iho-erivärisyys juttu häirittee jote en tiiä pitäiskö seki myydä vaikka ostin juuri. x_x

Anonyymi kirjoitti...

Sugaryyyyyy ♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Pullippien päitä pitää käsitellä tositosi varovaisesti. Luulen että se pullippien kaulatappien katkeilu johtuu päiden käsittelystä.

Pasteija.Pussiahma kirjoitti...

Neljäs kuva Sugarystä on paras! Tyttöset ovat kyllä innolla kevättä odottelemassa, niin suloisina. Lisäksi rakastan sitä, miten valo tulee nukkeen joissakin kuvissa. Perfect!

-Pussiahma-