31. toukokuuta 2014

Dreams about dolls?

Moii! Sori etten oo postaillut, mut niinku oon sanonu nii nuket ei tällä hetkellä kauheesti kiinnosta. Kyl mua tietty harmittaa, että multa on lähteny vissiin 2 lukijaa varmaankin näiden taukojen takia, mut ymmärrän sen kyä ja yritän postailla useemmin, mut nyt ei jotenki vaan inspaa. xd Varsinkaan Pullippien kuvaaminen, näiden kaulatappiongelmien takia. Sinäänsä haluisin myydä muut nuket ja jatkaa nukkeilua Daleilla, koska Dal on ainut "nukkemalli" jonka kans mulla ei mitään isompia ongelmia oo ollut.
Silti aina ku mietin et haluisin uuden nuken, kattelen Pullippeja, koska ainakin omasta mielestä ne on kaikin puolin "kauniimman" näkösiä.

Ny kuitenki oon päättäny unohtaa Pullipit, ainakin siis uusien oston, ja katoin yks päivä näitä jotain 2013 tulleita Daleja. En tiiä, oonko myymässä mun Pullippeja. Haluisin, mut niillä on myös tunnearvoo, joten tää on tosi hankala päätös. :/

Mut joo, "pidemmittä puheitta" näytän teille nyt näitä uusia Daleja jotka saattais ehkä kiinnostaa mua. :)
(En omista mitään alla näkyvistä kuvista, löysin ne googlen kuvahausta ja en siis omista mitään tekijänoikeuksia yms)

Ps. Tällä kertaa ehkä oonkin etsimässä jotain vähän mysteeristä lisää mun nukkeperheeseen, koska feilasin sen Emilyn noitajutun ihan vaan senki takia, etten ollu suunnitellu mitään. Sen lisäks on totta, että nykyään suuri osa nykysiä nukkeblogeja on just noi taikajutut, joita en välttämättä haluis omaan blogiini just sen takia että niitä näkyy kaikkialla.

 1. Dal Heiwa

Nuken asu on kaikin puolin suloinen, ja toi villatakki on aivan supersöpö. Hiukset on nätit, ja luultavasti pysyy suhkot. hyväkuntosina pitkään, koska ne on kuitenkin suorat ja helposti harjattavat. Miinuksena on kuitenkin se, että vaikka tässä kuvassahan tuo otsatukka näyttää söpöltä, se voi mennä helposti sekasin.

Jos tän nuken hankkisin, nuken luonne olisi ehdottomasti sellainen ujo suloinen tytöntyllerö, jolle Sugaryn ja Melissan touhotus on ehkä vähän liikaa? Viihtyy tän takia omissa oloissaan suurimman osan ajasta, ja tähän nukkeen vois ehkä liittyä joku salaisuus. En tiiä miks mut heti ku sitä kattoo tulee sellanen tunne et sen luonne on ujo ja sillä on salaisuus. :D

Naama on söpö, tosin osittain toi punanen/pinkki väri näyttää siltä kun ton nuken kasvot olis super kuivat tai sillä olis joku allerginen reaktio esim siitepölyn suhteen? xD Mut kuitenkin tosi suloinen, ja noi vihertävät ripset on jotain piristävää ja uutta. Chipsit on just tollaset tummanruskeet mitä oon aina mun jollekkin nukelle toivonut! :D


2. Dal Loa

Asu on sulonen, vähän "hullu", ja ei kovin käytännöllinen. Mutta kuka sanoo, että pitäisi olla käytännölliset vaatteet? ;D Hiukset on edellisen tavoin luultavasti siistit mut aistin tän kans sen saman otsatukkaongelman. Hiuksien raidat on kivat ja tuo just sellasta erilaisuutta tähän ulkonäköön.

Tästä tulee mieleen ihan kun tää olis ton edellisen nuken joku itsevarmempi sisko joka on vieläkin mysteerisempi. :D Toisin kuin edellinen, tää hankkis heti toisten luottamuksen (ehkä jopa valehtelemalla?) ja aiheuttais draamaa joka käänteessä. Tää olis just sellanen "The Queen Bee" joka päättää kaiken toisten puolesta ja kääntää asiat aina omaksi edukseen.

Noi jäänsiniset chipsit on täydelliset tähän mun kuvailemaan luonteeseen. Ainut asia mistä en tykkää on noi oudot violetit luomet. Hyi.


3. Dal Lyla

Tää on jotain niin erilaista, et rakastuin tähän nukkeen. Ei, en sano että tää on erilainen muista Daleista, vaan tarkotan että tää on erilainen mun nukeista. Vaaleiden värejen sijasta tää nukke on täynnä mustaa ja tollasia synkkiä värejä. Taino, eihän valkonen oo synkkä väri mut se sopii hyvin mustan kanssa. Noi kengät ei ehkä oo ihan lempparit, eikä sinäänsä hattukaan, mutta molemmat sopii tolle nukelle ja tohon pelottavaan "orpolapsi" vaikutelmaan. Hiukset saattaa mennä huonoks helposti; ponnarit löystyy, hiukset voi mennä sekasin tosta pään kohdalta, ennen kun toi itse ponnari alkaa, sit niitä hiuksia tietty lähtee sieltä ponnareista ja lopputuloksena on joku pörrönen pölypallo. Tosin nää hiuksethan voi avata, mutta luulen että tiukoista ponnareista jää myöskin sellaset oudosti muotoutuneet hiukset. Noi polvisukat ja toi paita/mekko, mikä ikinä onkaan on aivan super söpöt!<3

Luonne olis tänkin kohalla ujo ja salaperäinen, ja tää nukke ei kauheesti puhuis menneisyydestään. Taustalla lienee varmaankin just joku orvoksi jääminen, kaltoin kohtelu yms. Nukke löydetään jostain, ja nää yli-iloiset nuket on todennäköisesti vähän ärsyttäviäkin tälläsen synkän ja surullisen nuken mielestä, joka ei välttämättä edes haluais tulla asumaan näiden muiden nukkejen luo.

Chipsit on söpöt, just tollaset surulliset ja mysteeriset ja just tollaset täydelliset. Meikki on täydellisesti tehty tälle nukelle, ja just noi tummat ympyrät noiden silmien ulkopuolella tuo täydellisen vaikutelman sellasesta pienestä orpotytöstä jolla on ollu rankka elämä. :D


Koska tän kuvan löysin, tän nuken mukana ilmeisesti tulee myös tällänen erikoinen, mutta söpö haamukaapu! :D Jos näin on, tää nukke ehdottomasti pelottelis talon muita asukkeja tän kans. c:


3. Dal Alice

Tätä nukkee mä ajattelin muistaakseni jo silloin kun olin tilaamassa Viviä. Hiukset on varmaan kans aika helpot hoitaa, mekko on ihana ja toi laukku on täydellinen! Noi sukkikset ja kengät ja kaikki täs asussa on aivan täydellistä, tosin todennäkösesti toi hiuspinni menee rikki melko pian, koska ainakin Emilyn siinä hiuspinnissä on vaan yks löysä lanka pitämässä sellasta isoo rusettia kiinni siinä pinnissä.

Luonteesta on hankala sanoa kauheesti mitään. Luulisin että tästä tulis aika samantapainen kuin Sugary ja Melissa, tosin tämä nukke eläis vähän myös omissa satumaailmoissaan ja näkis kauheesti unia, lukis kirjoja ja viihtyis omissa mielikuvituismaailmoissaan. Olis joskus ehkä mieluummin jopa yksin, koska silloin voi päättää ihan yksiksen että millaisessa mielikuvitusmaailmassa on. :D

Tänkin nuken chipsit on rakkaus. Just tollaset tummansiniset johon ainakin mä kiinnitän ekana huomion kun katson tän nuken kasvoja. Ehkä sen takia tän nuken meikki ei tarvikkaan mitään sen ihmeellisempää. Noi punaset huulet sopii tälle nukelle super hyvin ja mulle tulee niistä mieleen joku omena? :D


4. Dal Heart Macaron

Tää olis muuten täydellinen sisko Sugarylle, mut mun mielestä riittää että Amber on Sugaryn sisko. :D Hiukset on suloset, tosin voi varmaan takkuuntua helposti. Asu on täydellinen ja kengät on samanlaiset ku Sugarylla mutta vaan eri väriset.

Tää tulis oleen melkeen kun Sugaryn kaksoisolento, siis luonteensa pohjalta. Tää olis aina äänessä, aina leikkimässä, ja nukkuis tietty aina lempipehmolelunsa kanssa. Tää vois aiheuttaa jotain riitoja Mellun ja Sugaryn välillä, just sen takia, että tää yrittäis vähänniinku viedä Melissan paikan Sugaryn bestiksenä. :D

En löytäny tästä mitää kunnon "naamakuvaa" joten tää nyt on jonkun toisen ottama kuva. Anteeksi kauheasti. Mutta joo tosiaan, chipsit on suloset, meikki on sulonen mutta huulet hiukan oudot.

Täs nukessa on se "ongelma", et osissa näissä googlen kuvissa tää nukke näyttää aika "rumalta", ja noi hiukset näyttää tollaselta tönköltä ja tollaselta pottamaiselta. xd

Mut sit taas osissa näissä kuvissa tää nukke on tollanen sulonen pullaposki ja noi hiukset näyttää suloselta ja iha luontevalta. (Taino, niin luontevalta ku tollaset superpitkät liilat hiukset voi näyttää)


Muttajoo, siinä oli mun vaihtoehdot. :D Kertokaa kommentteihin teiän omia mielipiteitä näistä ja vastatkaa uuteen kyselyyn? :) Moimoii!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä hankit ton Waynen :)

Saltzu Pöö kirjoitti...

Mollamaniasta (:

hatsune miku kirjoitti...

Dal Lyla on aivan hana ja ideasi on aivan yber ihana :3

Destiny Pullip kirjoitti...

Sinut on haastettu!


dreamlandofdolls.blogspot.fi