25. marraskuuta 2013

Pari shoottia anteeksipyyntöjen kera~

Moii! Sori, on TODELLAKIN hirvee postaus tauko ollu, niinkun edellisen postauksen kommenteissakin todettiin :D Oon tosi pahoillani mut tälläki viikolla mua odottaa kolme koetta, enkä sivuakaa oo yhteenkää kokeeseen lukenu :/ Kyllä, olen laiska.

Jotain positiivista silti, nimittäin nyt on tullu kuvailtua. Ekana vähän paljon myöhässä olevat halloween kuvauket.
(Tiiän että Vivi ei kato suoraan kameraan, eikä se ollut tän kuvan tarotuskaan.)


Oikeesti tää kuva on iha eri näkönen ku tän koneen tua kansiossa.. ö_ö Paljo huonolaatusempi ja sit jotenki oudosti kirkkaampi.Sama tällä kuvalla.. :/

Sori tää laatu mut tää on vaa esimerkkinä siitä et miten tummilta sen hiuksien pitäis oikeesti tossa näyttää ö__ö

Tässä iha sama juttu..


Tässä oon käyttäny efektiä jossa näkyy vaa violetti, ruskee ja oranssi väri.

Tässä ei näy enää violettiakaa :D Niinku näette, Vivin huulet näkyy osittain oranssina ja sen naamassa on joissai paikois vähä oranssia.Sitte kuvailin eilen ku olin hankkinu uusia vaatteita nukeille. Siis kaks asua pelkästään, älkää odottako mitää superhienoja xD Ja Waynen on iha Kenin asu ja Sugaryn on jonku Moxie Girls nuken :D Oon pahoillani mutku mollamanian vaatteet maksaa kauheesti enkä tiiä mitää paikkaa missä vois maksaa iha osuuspankilla :/
Joo sori, Wayne kattoo vähä minne sattuu..


Noi housut<33

SITTEN! Voin sanoo että oon tilannu jotain molliksesta. c;

Siinä teille postausta. Kuvailen ehkä mun kaverinkaa huomenna, joten huomenna nähään jos jaksan laittaa kuvat koneelle ja väsätä postauksen :D Moimoi, kommettia alas ja vastatkaa uuteen kyselyyn! c: Toivottavasti tykkäsitte.

10 kommenttia:

Yua Yai kirjoitti...

Ihania kuvia c:
+ jos haluut parempi laatusia kuvia lataa Flicrin kautta C;

Iida kirjoitti...

<333

Anonyymi kirjoitti...

Mikset tilaa cool catilta 0___0

tintti kirjoitti...

Kivoja kuvia ! :3 Bloggerilla on tapana tuhota kuvien laatua, kannattaa alkaa lataamaan Flickrin kautta. Se vie hiukan enemmän aikaa mut on kyllä sen arvosta!

Hompsa kirjoitti...

Oon seurannu sun blogia alusta asti, mutta nyt en oo varmaan puoleen vuoteen lukenut tätä, niin oon huomannu, että oot kehittyny kuvaajana tosi paljon! Hianoo työtä :).

Saltzu Pöö kirjoitti...

Kiitti paljon kaikille! :)

Kiitti tosta Flickr ohjeesta. Menin flickrin sivuille ja painoin sit et "sign up for flickr" sit se meni johki yahoon sivuille? Nii pitääks mun sit tehä joku yahoo johon tarvii ilmeisesti puhelinnumeronki, et voin käyttää sitä flickriä? :O

Sansku kirjoitti...

Kivat kuvat & mulla kuvien laadussa toimi se ettää muutan sen kuvan jutun jpg:stä png muotoon.

Helmi kirjoitti...

Mä käytän flickriä Googlen kautta, voin näyttää sulle joskus ;)

Anonyymi kirjoitti...

Totaa... Sun blogissa näkee selvästi että oot tosi nuori, koska kuvien taso ei ole kovin hyvä. Ja päällisin puolin näyttää että olisit ottanut paljon kuvia, mutta todellisuudessa olet ottanut vain pari ja rajannut loput kuvat noista parista alkuperäisestä. Kirjoitusvirheitäkin blogistasi löytää jonkin verran.

Saltzu Pöö kirjoitti...

No oon 14v, ja oon ottanu oikeesti noista joka ikisen kuvan erikseen, mut oon vaa ottanu niit sillee et oon saattanu zoomata johki kohtaan/vaihtaa kuvakulmaa. Kirjotusvirheitä voi tulla kaikille, oli minkä ikänen tahansa. Toisekseen en ees kirjota tätä blogia mitenkään kirjakielellä, vaan sil tavalla mite tuntuu ite parhaimmalta.